LÆS HER INDEN DU TILMELDER DIG HOLD!
KONTAKT vores holdadministrator på mail hold@vamdrup-rideklub.dk eller Amalie Marek via SMS tlf. 6186 8000  
 
Kære medlem,
 
Velkommen til Vamdrup Rideklub - en lille hyggelig rideklub liggende lige i udkanten af Vamdrup.
 
Vi råder over en ridehal på 20x40 meter, en udendørs ridebane på 20x60 m. samt udendørs springbane på 40x60 m.
 
Vamdrup Rideklub ejer selv c. 9 ponyer i forskellige størrelse og på forskellige niveauer, så der er noget for alle. Vi tilbyder holdridning for alle, både nybegynder og rutineret, barn som voksne. Der vil oftest være være 4-6 ryttere på holdet. Vi tilbyder også spring.
 
Vi ønsker, at alle skal synes, at Vamdrup Rideklub er et dejligt sted at være, så derfor laver vi også mange sociale arrangementer, så ryttere og forældre kan lære hinanden at kende.
 
Ønsker du at starte til ridning, beder vi dig kontakte vores holdadministratorer Amalie Marek (se kontaktinfo ovenfor), for at høre hvilket hold der vil passe bedst - både med hensyn til alder og niveau. Selv om det ser ud, som om der er ledige pladser på et hold, er det ikke altid tilfældet. 
 
Vi glæder os til at se dig. Har du øvrige spørgsmål til Vamdrup Rideklub er du velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen 
 
 
Tak og sportslige hilsner
Vamdrup Rideklub
 
Michael Slumstrup
Formand 
 

Velkommen til Vamdrup Rideklub

Vamdrup Rideklub er en hyggelig lille rideklub, der ligger i udkanten af Vamdrup. I denne klub er det vores vision, at der skal være plads til alle. Lige fra den lille ponyrytter til den mere ambitiøse rytter. Vi har undervisning på flere forskellige niveauer. Både i spring, dressur og ponygames. Derudover tilbyder vi sandkassehold.

Adresse

Vamdrup Rideklub
Nagbølvej 2b
6580 Vamdrup
Tlf. 21799310
E-mail: kontakt@marekdesign.dk