LÆS HER INDEN DU TILMELDER DIG HOLD!
KONTAKT vores holdadministrator på mail hold@vamdrup-rideklub.dk med dine ønsker til hold, tidspunkt, osv. og en kort beskrivelse af rytteren, så kontakter vi Jer snarest muligt.
 
Kære medlem,
 
Velkommen til Vamdrup Rideklub - en lille hyggelig rideklub liggende lige i udkanten af Vamdrup.
 
Vi råder over en ridehal på 20x40 meter, en udendørs ridebane på 20x60 m. samt udendørs springbane på 40x60 m.
 
Vamdrup Rideklub ejer selv ca. 9 ponyer i forskellige størrelse og på forskellige niveauer, så der er noget for alle. Vi tilbyder holdridning for alle, både nybegynder og rutineret, barn som voksne. Der vil oftest være 4-6 ryttere på holdet. Vi tilbyder også spring.
 
Vi ønsker, at alle skal synes, at Vamdrup Rideklub er et dejligt sted at være, så derfor laver vi også mange sociale arrangementer, så ryttere og forældre kan lære hinanden at kende.
 
Ønsker du at starte til ridning, beder vi dig kontakte vores holdadministratorer (se ovenstående kontakt oplysninger), for at høre hvilket hold der vil passe bedst - både med hensyn til alder og niveau. Selv om det ser ud, som om der er ledige pladser på et hold, er det ikke altid tilfældet. 
 
Vi glæder os til at se dig. Har du øvrige spørgsmål til Vamdrup Rideklub er du velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen 
 
 
Tak og sportslige hilsner
Vamdrup Rideklub
 
Michael Slumstrup
Formand