Kontingent (Kon)
Medlemskab af Vamdrup Rideklub
Tilmeld/Læs mere - (6)

Sandkasse (San1)

 Sandkasse henvender sig til den nye og uerfarne rytter, som muligvis skal have lidt hjælp.

Det forventes, at pårørende hjælper med at klargøre heste inden undervisningen og rideklubben har altid en staldhjælper til stede i stalden, for at give en hånd med, til man selv har lært det.
 

Tilmeld/Læs mere - (6)

Dressur (DresB)
Dressur begyndere, skal kunne ride skridt, trav og galop
Tilmeld/Læs mere - (9)

Kaffehold (Kaf)
 Kaffeholdet henvender sig til en mere erfaren rytter, som ikke har fokus på at skulle ride stævner, men holder af at ride sammen med andre.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Spring (Spri)
Ridebanespringning henvender sig til rytteren som er rutineret og ønsker at udbygge ridningen med flere udfordringer sammen med hesten
Tilmeld/Læs mere - (3)

Hest / Pony (Pony)
For at ride på hold uden selv at have en hest / pony kan en sådan lejes af Vamdrup Rideklub og skal gøres samtidig med tilmelding til holdet.
Tilmeld/Læs mere - (11)

Frispringning (Fri)

 Frispringning er for rytteren som har erfaring med at springe. Der sættest selv spring op i ridehuset og der ryddes op igen inden ridehuset forlades. Der er ingen instruktør tilknyttet, men der skal altid være en kompetent voksen tilstede, hvilket er rytterens ansvar.

Husk at bruge hjelm og sikkerhedsvest.
 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Part (Part)
Til dem der er godkendt til at have part på Pony/Hest hos Vamdrup Rideklub.

Hvis man er interesseret i en part, tal da med partsansvarlige (Fie - part@vamdrup-rideklub.dk) og underviseren om muligheden herfor

Tilmeld/Læs mere - (1)

Velkommen til Vamdrup Rideklub

Vamdrup Rideklub er en hyggelig lille rideklub, der ligger i udkanten af Vamdrup. I denne klub er det vores vision, at der skal være plads til alle. Lige fra den lille ponyrytter til den mere ambitiøse rytter. Vi har undervisning på flere forskellige niveauer. Både i spring, dressur og ponygames. Derudover tilbyder vi sandkassehold.

Adresse

Vamdrup Rideklub
Nagbølvej 2b
6580 Vamdrup
Tlf. 21799310
E-mail: kontakt@marekdesign.dk