Info
Ridebanespringning henvender sig til rytteren som er rutineret og ønsker at udbygge ridningen med flere udfordringer sammen med hesten
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(SP10) Spring
Onsdag 16:30-17:45 Vamdrup Rideklub, Ridehal
Instruktør: Stine Karen Worsøe /
Kort beskrivelse
Baby Jump henvender sig til den nye springrytter, som ikke har så meget erfaring. Der vil på holdet være stor fokus på de grundlæggede teknikker, så springrytteren kommer godt i gang. Hvis du rider springundervisning på en elevskolepony, så er det et krav at du også modtager dressurundervisning. Opvarmning af ponyen vil foregår som en del af undervisningen - men rytterne skal selv skridte af efter undervisning, på en af de andre baner. Skal du låne en pony / hest til undervisningen skal du huske at booke den seperat.

(SP13) Spring
Onsdag 17:45-19:00 Vamdrup Rideklub, Ridehal
Instruktør: Stine Karen Worsøe /
Tilmeld venteliste

(SP11) Spring
Onsdag 19:00-20:15 Vamdrup Rideklub, Ridehal
Instruktør: Kenneth Christensen /
Kort beskrivelse
Begynder spring henvender sig til den urutinerede springrytter, som er klar til det næste skridt. Er du tilmeldt spring på en elevskolepony, er der krav til, at du også modtager undervisning på et dressurhold. Skal du låne en pony / hest til undervisningen skal du huske at booke den seperat.
Tilmeld venteliste