(SP13) Spring
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
Baby Jump henvender sig til den nye springrytter, som ikke har så meget erfaring. Der vil på holdet være stor fokus på de grundlæggede teknikker, så springrytteren kommer godt i gang. Hvis du rider springundervisning på en elevskolepony, så er det et krav at du også modtager dressurundervisning. Opvarmning af ponyen vil foregår som en del af undervisningen - men rytterne skal selv skridte af efter undervisning, på en af de andre baner. Skal du låne en pony / hest til undervisningen skal du huske at booke den seperat.
Du er ved at tilmelde
Onsdag: 17:45-19:00
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 5 pladser

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 5 på venteliste til HOLD Spring ( SP13 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 120 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.