(S10) Sandkasse
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
Sandkasse er et begynderhold hvor du lærer at håndtere ponyen, og ofte med hjælp af forældre. Der vil være støtte i stalden til klargøring af ponyen. Forældre skal være til stede under undervisningen (Ellers skal andet aftales med instruktøren) Der indgår lån af pony i prisen.
Du er ved at tilmelde
Søndag: 14:45-15:30
01.06.2017
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 2 pladser

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 2 på venteliste til HOLD Sandkasse ( S10 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 48 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.