(SP10) Spring
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
Info
Ridebanespringning henvender sig til rytteren som er rutineret og ønsker at udbygge ridningen med flere udfordringer sammen med hesten
Baby Jump henvender sig til den nye springrytter, som ikke har så meget erfaring. Der vil på holdet være stor fokus på de grundlæggede teknikker, så springrytteren kommer godt i gang. Hvis du rider springundervisning på en elevskolepony, så er det et krav at du også modtager dressurundervisning. Opvarmning af ponyen vil foregår som en del af undervisningen - men rytterne skal selv skridte af efter undervisning, på en af de andre baner. Skal du låne en pony / hest til undervisningen skal du huske at booke den seperat.
Onsdag 16:30-17:45 Vamdrup Rideklub, Ridehal
Pris pr. rate  /  Månedlig opkrævning