Klubmodul henter siden
Ridelejr 2024
Tilmeldingsfrist er overskredet

Har du lyst til at være sammen med heste og andre hesteinteresserede piger, så skynd dig at blive tilmeldt vores ridelejr, fra d. 28.6 til d. 30.6

Ridelejren er kun for medlemmer af Vamdrup Rideklub.

Det endelige program kommer hurtigst muligt.

Men vi kan allerede nu afsløre - striglekonkurrence, dressurundervisning, en tur i svømmehallen, og mange andre aktiviteter med og uden hest.

Da der er stor niveauforskel på vores ryttere, undervisning - tilpasset kunnen og interesser.

Overnatning foregår hjemme.

 Vi er nødt til at sætte nogle krav til rytterne, når vi har så mange samlet på et sted.  Rytterne skal selv kunne trække hesten, og hjælpe til ved strigling og opsadling- Derudover skal de selv kunne skridte og trave, som mininum (Er der tvivl om, hvorved rytterne er klar, så kontakt Amalie Marek - så hjælper hun med en vurdering).

Der er mulighed for at have egen pony med. Ved tilmelding bedes i skrive, hvilken hest i ønsker at ride på - der skal også opgives en 2. og 3. prioritet. Vi vil gøre hvad vi kan for at opfylde det, men kan ikke garantere det, da det er et større puslespil der skal gå op. Parter har 1. ret til "deres" pony.

Der er maks. plads til 30 deltagere

Prisen er 800 inkl mad og drikke.

Der vil løbende komme informationer på vores facebookside - Vamdrup Rideklub


Vi åbner op for tilmelding nu, og tilmelding er bindende. 


Tilmeldte
18 /30
Tilmeldingsfrist
23.05.2024
Tidspunkt
28.06.2024 kl. 16.00 - 30.06.2024 kl. 17.00
Sted
Vamdrup rideklub
Pris
800,00 kr.

Velkommen til Vamdrup Rideklub

Vamdrup Rideklub er en hyggelig lille rideklub, der ligger i udkanten af Vamdrup. I denne klub er det vores vision, at der skal være plads til alle. Lige fra den lille ponyrytter til den mere ambitiøse rytter. Vi har undervisning på flere forskellige niveauer. Både i spring, dressur og ponygames. Derudover tilbyder vi sandkassehold.

Adresse

Vamdrup Rideklub
Nagbølvej 2b
6580 Vamdrup
Tlf. 21799310
E-mail: kontakt@marekdesign.dk