Klubmodul henter siden
Internt stævne for ALLE
Tilmeldingsfrist er overskredet

TILMELDING TIL INTERNT STÆVNE D. 30/9 HOS VAMDRUP RIDEKLUB //


Vi kan nu åbne op for tilmelding til Vamdrup Rideklub’s interne stævne - et stævne hvor ALLE VDR’s medlemmer er velkommen. 


ALLE kan være med - også selvom du kun lige er startet til ridning. Det er tilladt at komme i sit eget tøj og med gummistøvler og cykelhjelm - men man må selvfølgelig også komme i sit almindelige ridetøj eller stævnetøj. 


Det er kun muligt at starte en klasse som elevrytter og partrytter, har du egen pony må du starte 2 gange. Det er begrænset hvor mange gange ponyerne kan gå, derfor har man blot et ØNSKE til hvilken hest man vil ride på og kan derfor ikke være sikret den man plejer da fordelingen skal gå op. (Partryttere er sikret deres “egen” pony)


I klasserne med holdridning er der roset og diplom til alle startende. 

I Elevmesterskab er der rosetter til minimum de 3 bedst placerede og derudover de øvrige placerede hvis der skulle være det.

I %-klasserne er der rosetter efter de normale regler for placeringer. 


Der er kun klasser i dressur, vi har følgende klasser:


Holdridning med trækker: Holdridning med trækker er tiltænkt sandkasserytterne der stadig benytter en trækker i skridt og trav.  


Holdridning uden trækker: Holdridning uden trækker er tiltænkt rytteren der endnu ikke helt kan huske et program eller ikke ønsker at være alene på banen.


Elevmesterskab i LD1 og LD2: Elevmesterskab i LD1 og LD2 er tiltænkt vores elever der selv kan huske et program - disse programmer indeholder kun skridt og trav. (Ingen part eller privatryttere kan deltage)


Elevmesterskab i LC1, LC2 og LC3: Elevmesterskab i LC1, LC2 og LC3 er tiltænkt vores elever der selv kan huske et program - disse programmer indeholder skridt, trav og galop. (Ingen part eller privatryttere kan deltage)


LD/LC % klasse: For de private ryttere og partryttere

LB/LA % klasse: For de private ryttere og partryttere


Er du i tvivl om hvilken klasse du eller dit barn skal ride, så kontakt Amalie Marek her på facebook eller på 61868000. 


Der er senest tilmelding d. 23/9 kl. 20.00. Du tilmelder på hjemmesiden via. nedenstående link. HUSK at skrive navn på rytteren, hvilke(n) pony/hest der ønskes samt hvilken klasse i skal ride. 


For at gennemføre stævnet skal vi bruge ryttere og forældre til at hjælpe med nogle opgaver. Som udgangspunkt skal alle deltager tage en hjælpertjans (åbne/lukke låge, kritikhenter, cafeteria, bage kage mv.) 


Det koster 100kr pr. klasse


Har du spørgsmål til stævnet eller andet er du velkommen til at kontakte Amalie Marek på 61868000.

Tilmeldte
0 /100
Tilmeldingsfrist
22.09.2023
Tidspunkt
30.09.2023 kl. 08.00 - 30.09.2023 kl. 18.00
Sted
Vamdrup Rideklub

Velkommen til Vamdrup Rideklub

Vamdrup Rideklub er en hyggelig lille rideklub, der ligger i udkanten af Vamdrup. I denne klub er det vores vision, at der skal være plads til alle. Lige fra den lille ponyrytter til den mere ambitiøse rytter. Vi har undervisning på flere forskellige niveauer. Både i spring, dressur og ponygames. Derudover tilbyder vi sandkassehold.

Adresse

Vamdrup Rideklub
Nagbølvej 2b
6580 Vamdrup
Tlf. 60776027
E-mail: kontakt@marekdesign.dk