Sommerstævne 2021 inkl. 1. afd. klubmesterskab
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil

Der afholdes dressurstævne inkl. 1. afd. af klubmesterskab på Vamdrup Rideklub søndag d. 13. juni, og der er lavet klasser, så det er muligt for alle vores ryttere at deltage – helt ned fra de yngste sandkasseryttere til de mere rutinerede ryttere og vores kaffehold.

Det kræver ikke hvide ridebukser og stævnejakke for at være med – du kan sagtens deltage i dit helt almindelige ridetøj.

Stævnet starter kl. 9.00.

Elev/part-ryttere kan starte én klasse, med egen pony er du velkommen til at starte to gange.

Er du i tvivl om, hvilken klasse du skal starte, kan du tage en snak med din underviser eller kontakte Tanja Marek på 60776027.

DRF’s OUT-regler er gældende ved stævnet.

Der er seneste tilmelding torsdag d. 10. juni. Du tilmelder dig på dette opslag. Husk at skrive rytters fulde navn, klasse/program samt ØNSKE til pony. Vi gør hvad vi kan for at opfylde det, men der kan forekomme flytning, hvis der er mange på samme pony.

Betaling på hjemmesiden
Det koster 80 kr. pr. klasse. I skal gå ind på vores hjemmeside for at betale. Klik på link:

Vi kommer også til at skulle bruge ryttere og forældre til nogle opgaver – mere herom på vores Facebook-side. Alle ryttere skal forvente at blive sat på som hjælpere under stævnet.

Der er følgende klasser

Dressur – pony

LD1 Holdridning med trækker (alle får diplom og sløjfe)

LD1 Holdridning uden trækker (alle får diplom og sløjfe)