Info
Sandkasse øvet henvender sig til den uerfarne rytter som selv kan klargøre hesten og ride i skridt, trav og har mod på gallop
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Sandkasse øvet | SØ1
Onsdag 16:30-17:45 Vamdrup Rideklub, Ridehal
Instruktør: Stine Karen Worsøe /
Betalingsplan
Månedlig opkrævning
Kort beskrivelse

Sandkasse øvet er holdet for dig der har gået til ridning lidt tid. Du kan selv ride i skridt, trav og galop, og har lyst til at lære mere. På holdet er der stor fokus på grundridning, at lave øvelser korrekt, programtræning, men vi prøver også kræfter med spring, bomme på jorden og ponygames.

Husk I også skal tilmelde jer leje af pony...

250 kr.